POBOGU NIKOLA, ŠTA IM TO URADI?! Jokić samleo Jutu, TRENER MU USKRATIO NAJBITNIJI REKORD!

Autor:

Sport

31.01.2021

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi ozbiljno su se zahuktali posle klimavog početka sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ako Jokić ovako nastavi, ne deluje kao da bilo ko može da ga zaustavi na putu ka tronu!

Nikola Jokić alfa je i omega ovog tima, što je još jednom dokazao protiv uvek nezgodne Jute i velikog rivala Rudija Gobera, sa kojim se poigravao na putu ka 47 poena, čime je izjednačio rekord karijere, i pobedi od 128:117. 

Srpski superstar bio je naoštren od samog starta, ali je prosto fascinantno koliki uticaj on ima na igru kroz svaki sekund koji provede na terenu.

Sve je oko njega teklo kao podmazano, pa su Nagetsi na pauzi već bili na 25 razlike, dok je "Džoker" u prvoj četvrtini već oborio rekord po broju poena postignutih u četvrtini, pošto je ubacio nerealnih 22 poena, šutirajući 9/11 iz igre - 6/8 za dva i 3/3 za tri poena. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denver Nagets - Juta Džez

Džez je pokušao da se oporavi, ali je Denver na njihovu seriju od 11-2 uzvratio još jačom, pa na kraju nije bilo drame u završnici.

Jokić je bio na dlaku od obaranja rekorda karijere po poenima, ali ga je Majk Meloun izvadio iz igre minut i po pre kraja meča. 

Somborac je o tome rekao sledeće.

- Drago mi je što smo dobili tim sa 11 pobeda za redom, odlična pobeda posle povratka sa niza gostovanja. Nije bitno da li ja šutiram ili proigravam saigrače, to varira iz utakmice u utakmicu. Radujem se sutrašnjem meču protiv Plamlija i Grenta u Pistonsima - istakao je Nikola Jokić posle utakmice sa Jutom.

Denver sada ima skor od 12-8, čevrti je na Zapadu, pa nade da bi ovo mogla da bude ta godina odjednom ima na pretek.

 

 

 

Ako Jokić ovako nastavi, stvarno ne deluje kao da postoji osoba na planeti koja može da ga zaustavi. Samo pogledajte šta je uradio vladajućem defanzivnom igraču godine i sve će vam biti jasno

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading