ČOVIĆ BESAN: Sjajna četvorka NAPUSTILA FMP!

Autor:

Sport

06.01.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sava Lešić nije više član FMP.

RepublikaFoto: Starsport
Ekipa FMP-a slabija je za Savu Lešića

Klub iz Železnika i iskusni visoki igrač sporazumno su raskinuli saradnju.

Lešić je prošlog leta stigao u FMP kako bi mladom timu pomogao da poraste, što je delimično i uspeo. U 12 mečeva imao je prosek od 10,1 poen, 4,6 skokova, 1,3 asistencije za prosečno 22,8 minuta. Ipak, FMP koji se u međuvremenu pojačao sa slovenačkim reprezentativcem Jurijem Macurom, Nigerijcem Ebukuom Izunduom, Amerikancem Džejlenom Hendsom i Lazarom Vasićem koji je vraćen sa pozajmice iz Tamiša, odlučio je da u nastavku sezone pruži šansu mlađima.

RepublikaFoto: KK FMP
Sava Lešić

Pre Lešića Panteri su se tokom sezone rastali sa Nemanjom Jaramazom koji je u međuvremenu obukao dres Kečkemeta, trenerom Vladom Jovanovićem koga je zamenio Bojan Đerić, te Okbenom Ulubajem (pred promocijom u Alijagi), Nikolom Popovićem i Ognjenom Čarapićem, prenosi "Mozzart sport".

 

Lešić je profesionalnu karijeru počeo u Vizuri, a zatim je gradio u Vizuri, Partizanu s kojim je 2010. godine osvojio triplu krunu, pa Crvenoj zvezdi, ukrajinskom Himiku, kragujevčkom Radničkom, ruskom Jeniseju, ljubljanskoj Olimpiji, italijanskoj Ređani, Megi, nemačkom Etingeru, Igokei i FMP-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading