MIJAILOVIĆ POTVRDIO: Posle Perkinsa stiže JOŠ JEDNO POJAČANJE!

Autor: Sportklub

Sport

05.01.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je da je njegova kompanija finansijski pomogla klub iz Humske, kao i da užurbano rade na dovođenju novih pojačanja i rekonstrukciji tima.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Mijailović nije želeo da otkrije koliko je novca u pitanju, ali nezvanično, na klupski račun slilo se 23 miliona dinara (195.600 evra), piše "Sportklub".

- Moja kompanija Britiš Motors ostaje sponzor Partizana kao i predhodnih godina, uprkos nešto lošijoj godini za automobilsku industriju. Kada nema sredstava u klubu, prijateljske kompanije, kao što je moja sada, reaguju kako bi klub ostao likvidan- izjavio je Mijailović za "Sportklub" .

Potom je pozvao sve da pomognu koliko mogu u ovim teškim vremenima.

 

- Ovo je teško vreme za sport, teško je vreme i za privredu, ali mi ćemo nastaviti da se borimo na sve načine za najveći košarkaški brend na ovim prostorima. Pozivam sve one koji vole Partizan da pomognu koliko mogu.

RepublikaFoto: Starsport

Klub iz Humske je angažovao Džoša Perkinsa, a uskoro će crno-beli dres zadužiti i igrač na poziciji "četiri", moguće Keni Goins iz grčkog Kolososa.

- Radimo na pojačanju na poziciji "četiri", ne bih o imenima dok se ne završi posao do kraja. To je pozicija na kojoj sportski sektor radi duže vreme- naglasio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading