KAKVA BLAMAŽA: Evroligaški generalni menadžeri POKAZALI OGROMNO NEPOŠTOVANJE SRBIJI!

Autor:

Sport

05.01.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal "Eurohoops" objavio je anketu kojom svake godine saznaju utiske generalnih menadžera ekipa u Evroligi, ali je ovogodišnje izdanje bilo krajnje uvredljivo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iako je među najboljim igračima u takmičenju, Lučića nijedan GM nije izabrao ni za jednu od kategorija

Iako su među najbolim igračima u Evropi, ne samo ove, već svake svakcijate godine, košarkaši iz Srbije izostavljeni su potpuno sa spiska!

Niti jedan jedini GM, uključujući navodno i Zvezdinog, nije izabrao ni jednog jedinog Srbina za neku od kategorija, što je krajnje uvredljivo i pokazuje veliko nepoštovanje za srpske magove širom starog kontinenta.

RepublikaFoto: Starsport
I Vasa Micić se pita šta mora da uradi da bi se našao na ovom spisku?

Da, definitivno je Nemanja Nedović jedan od najboljih bekova u Evropi i šire, kao što je i Vasa Micić, Vlada Lučić uveliko je umešan u borbu za MVP nagradu kako nemačkog prvenstva, tako i Evrolige, ali generalnim menadžerima izgleda to nije bitno.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Ni Nedović navodno nije bio dovoljno dobar...

Elem, šta je tu je, ne vredi plakati za prosutim mlekom, pa ćemo vam samo navesti koga su takozvani "stručnjaci" izabrali u raznim kategorijama.

Za MVP igrača glasalo je 61,1% za Majka Džejmsa, odnosno 38,9% za Nikolu Mirotića.

Igrač koji je najviše napredovao u poređenju sa prošlom sezonom jeste iz Crvene zvezde, ali je u pitanju Džordan Lojd, za koga čak 22% GM-ova veruje da je napravio najveći korak unapred.

RepublikaFoto: Starsport
Džordan Lojd izabran je za igrača koji je najviše napredovao u proteklih godinu dana

Najbolji defanzivac bio je gotovo jednoglasan, pa je Valter Tavares izabran sa 44,4%.

Najbolji lider ispao je Skoti Vilbekin, najbolji paser Nik Kalates, najbolji šuter Kajl Kjurik, najbolji trener Šarunas Jasikevičius, dok je najperspektivniji košarkaš ispao Rokas Jakubaitis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading