EVROLIGA PRED KOLAPSOM: Pljušte ostavke na sve strane!

Autor:

Sport

05.01.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najjače košarkaško takmičenje u Evropi od danas će biti neprepoznatljivo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Edvard Skot

Edvard Skot, čovek koji već 14 godina funkcioniše kao operativni direkto ovog takmičenja, podneo je ostavku zbog rasula u kome se Evroliga nalazi.

Pišem vam da bih vas obavestio da podnosim ostavku na mesto u Evroligi. Od novembra 2006. godine imao sam neverovatnu priliku da provedem više od 14 godina u organizaciji, učenju i da svakodnevno rastem kroz interakciju sa vama i ostalim našim klubovima, nacionalnim ligama, osobljem lige, klupskim osobljem, igračima, trenerima, sudijama, spoljnim saradnicima. - napisao je Skot u oproštaju od Evrolige.

 

Skot, koji inače tečno govori pet jezika (engleski, francuski, španski, italijanski i katalonski), bio je praktično drugi čovek i desna ruka Đordija Bertomeua, predsednika i izvršnog direktora Evrolige.

Ovaj njegov potez nije iznenadan, s obzirom na to da je odlazak najavio polovinom decembra 2020. godine na Skupštini Borda ECA.

Šta to znači za Zvezdu i ostale učesnike ovog nadmetanja?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading