NOŽ U SRCE "DELIJAMA": NBA as poručio - teško da ću obući Zvezdin dres...

Autor: Telegraf

Sport

02.01.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav prema Zvezdi sjajni NBA centar Nikola Vučević nikada nije krio, a sada je progovorio o mogućnosti da zaduži crveno-beli dres do kraja karijere...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Vučević

- Jesam veliki navijač Crvene zvezde, to mi je prešlo od oca koji je bio takođe veliki Zvezdin navijač, pogotovo u fudbalu kada je Zvezda bila evropski i svetski šampion. Ali, da ja lično obučem crveno-beli dres, teško. Mislim da je to teško da se izvede, jer ja bih stvarno voleo do kraja karijere da, bože zdravlja, igram u NBA - rekao je Nikola Vučević za "Telegraf".

Crnogorski as je potom isključio svaki mogućnost da se to desi jer želi da igra u najjačoj ligi sveta dokle god je u formi.

- Nije realno da se vratim na kraju karijere, jer ne bih nikad hteo da se vratim, a da nisam na svom maksimalnom nivou. Da ne mogu da odigram onako kako bih ja želeo. Tako da, teško da će se to ikada desiti, voleo bih da ostanem ovde što duže i da završim karijeru ovde - rekao je Vučević za "Telegraf".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading