SPREMAN ZA PAKAO: Radonjić OTKRIO ambicije i ZAPALIO REGION!

Autor: Sportski žurnal

Sport

01.01.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, nije hteo da daje prevelika obećanja navijačima, ali je kao prioritet označio osvajanje ABA lige!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Pobeda nad Panatinaikosom u Evroligi je ohrabrila sve u taboru ekipe sa Malog Kalemegdana, a Radonjić ističe da stvari polako dolaze na svoje mesto posle nekoliko turbulentnih meseci.

Činjenica je da će mu biti potrebno vremena da uradi sve što želi, ali prvi znaci su kako je rekao, ohrabrujući.

- Posle svega nekoliko treninga i dve utakmice, evodentno je da će mi biti potrebno dosta vremena da stvari dovedem do nivoa kojim ću biti zadovoljan. Moramo da se naoružamo strpljenjem, da provedemo u sali što više vremena i da pakleno radimo. Ali, na to sam spreman. Svaki konačni cilj se sastoji od niza malih- rekao je Radonjić za Žurnal.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda

On smatra da je jako važno da se igrači što pre adaptiraju na njegovu trenersku filozofiju.

- U malom manevarskom prostoru, potrebno je da igrači koliko je to moguće prihvate moj način razmišljanja, s obzirom da sam već došao na formiran tim, moraću da napravim određene adaptacije, što je sasvim normalno. A, onda ćemo vremenom pokušati da što pre dostignemo željeni nivo- dodao je Radonjić, koji je dodao o da je dobra stvar što ima igrača koje već poznaje.

- To može da pomogne, ali nemam magični štapić. Moraćemo mnogo da radimo da bismo bili dovoljno dobri.

 

Teško da će crveno-beli ostvariti cilj da budu među osam najboljih u elitnom takmičenju, mada Radonjić ne odustaje.

- Imamo veliki zaostatak, igra se još 17 mečeva, ali treba treba biti realan. Ta realnost naravno ne sme ništa da promeni u našem pristupu. Svaki meč idemo maksimalno ozbiljno i sa željom da pobeđujemo i rastemo. Da bi nešto ostvario u to moraš da veruješ. Ipak, pripriotet je dovesti ekipu do nivoa da osvoji ABA ligu- zaključio je strateg Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading