"GROBARI" ĆE PLAKATI: Skandal u regionu, RIVAL IZ ABA LIGE KRADE PARTIZANOVU ZVEZDU!

Autor:

Sport

26.12.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana mogli bi da ostanu bez jednog od najboljih...

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Gordić veoma je blizu odlaska iz Beograda...

Nemanja Gordić na izlaznim je vratima u Partizanu.

Reprezentativac BiH u odmakloj je fazi pregovora sa Mornarom iz Bara, pa bi mogao da se vrati u Crnu Goru, gde je sa velikim uspehom nastupao za Budućnost od 2005. do 2010. i od 2016. do 2019. godine.

Čak je bio i MVP finala ABA lige 2017-2018, pa bi sada za Mornar mogao da predstavlja veteranskog lidera kakav je do sada bio u taboru crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Gordić se bliži dogovoru sa Mornarom iz Bara

Iskusni plejmejker rodom iz Mostara je u Partizan stigao na leto 2019. posle insistiranja Andree Trinkijerija, do mu je prvi mandat među crno-belima bio još 2012. godine.

U prvoj sezoni pod Italijanom beležio je 9,4 poena i 3,3 asistencije u Evrokupu, odnosno 8,8 poena i 4,6 završnih dodavanja u Jadranskoj ligi.

 

U julu ove godine produžio je saradnju sa crno-belima, pa ove sezone belež 6,7 poena i 2,6 završnih dodavanja u Evrokupu, te 10,1 poen i 3,6 asistencija u regionalnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading