"DELIJE" U DELIRIJUMU: Obradović POTVRDIO - Zvezda dobija dva VELIKA POJAČANJA!

Autor:

Sport

19.12.2020

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Saša Obradović

Cedevita Olimpija igra odličnu košarku, ekipa su sa dobrim individualcima uklopljenim kao celina i koja igra vrhunsku timsku igru, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović uoči derbija 11. kola ABA lige.

Klub sa Malog Kalemegdana biće jači za dva plejmejkera, Lengstona Hola i Kina Koloma.

- Znaju šta hoće i u napadu i u odbrani, a odlično su vođeni od strane trenera Jurice Golemca. Posle velike pobede nad Valensijom, koja za nas mnogo znači, očekujem da se dobro raspoloženje i ''momentum'' prenesu i na ovu, za nas vrlo važnu utakmicu. Nemamo puno vremena da se pripremimo, osnovni cilj biće da se oporavimo i osvežimo - rekao je Obradović za klupski sajt.

Svoja očekivanja izneo je i krilni košarkaš Marko Simonović.

- Dobra ekipa koju ove sezone na parketu predvodi Jaka Blažić koji igra izvanredno. Moram da dodam i da Peri igra odlično i mnogo znači tom timu koji je sastavio Jurica Golemac. Igraju dobro, uigrani su, dobro vođeni, i svako zna svoju ulogu. Ako budemo igrali našu igru, sve će zavisti od nas u ovoj vrlo važnoj utakmici - poručio je reprezentativac Srbije.

Utakmica između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije igra se sutra od 19 sati u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading