PAPARACO SRPSKOG TELEGRAFA USLIKAO TRENERA ZVEZDE SA BIVŠIM UČITELJEM: Obradović tražio savete od iskusnog stručnjaka!

Autor: Marija Stefanović

Sport

17.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Saša Obradović (51), nakon novog debakla u Evroligi, tražio je savet od legendarnog stručnjaka Vlade Đurovića (72)!

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Obradovića i Đurovića u centru Beograda, samo dan posle poraza crveno-belih od Albe (90:84) u 14 kolu Evrolige. Klub sa Malog Kalemegdana nalazi se u ozbiljnoj krizi i vezao je pet poraza u elitnom takmičenju, pa uoči sutrašnjeg (19.00) meča sa Valensijom ima skor od četiri pobede i čak 10 poraza. To je bio povod da strateg crveno-belih potraži savet od svog prvog trenera i da s njim podeli sve što ga muči.

Đurović je za Srpski telegraf priznao da ga je Obradović pitao za savet.

- Tačno je da sam se video sa Sašom, mi smo dugogodišnji prijatelji i to nije ništa čudno. Ne znam samo kako ste nas videli - istakao je Đurović i dodao:

- Ja sam mu nekada davno bio prvi trener i normalno je da se viđamo. Poznajemo se mnogo godina i dobro znam koliki kvalitet on poseduje. Razgovarali smo o svemu što se dešava u Crvenoj zvezdi, pitao me je za savet i ja sam mu dao. Bio je to pravi prijateljski razgovor.

Nekadašnji trener crveno-belih je otkrio da njegovog mlađeg kolegu posebno muči to što nema dobrog plejmejkera.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Obradović i Đurović u šetnji Beogradom

- Takođe, rekao mi je šta mu je najveći problem bio, a to je nedostatak plejmejkera. Moram da priznam da mu je to prava rak-rana, što bi se reklo. Kada se to bude sredilo, verujem da će srpski klub izgledati mnogo bolje na terenu i da će to biti neka druga priča - objasnio je Đurović.

Poslednjih dana se pojavila informacija da čelnici Crvene zvezde pregovaraju sa španskim plejmejkerom Kinom Kolomom (32), koji bi u narednim danima trebalo da pojača ekipu. Đurović se nada da će crveno-beli početi da pobeđuju uz novog organizatora igre.

- Ne mogu ja da predviđam šta će biti tačno, ipak nisam vidovit. Ali svakako da bi tim dobio na samopouzdanju sa nekoliko vezanih pobeda. To bi im u ovom trenutku veoma značilo - zaključio je Đurović.

RepublikaFoto: Starsport

Rakočević: Zvezdi nedostaju delije

Bivši kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević (42) kazao je da bi izabranici Saše Obradovića izgledali mnogo bolje uz podršku navijača.

- Crveno-beli nisu dobro počeli ovu sezonu u Evroligi, ali to je normalno kad uzmemo u obzir koliko se igrača promenilo. Takođe, došao je i novi trener i potrebno je vreme da se to uklopi. Pored toga na Zvezdinu igru utiče i to što nema navijača na tribinama jer je poznato da su delije Zvezdin šesti igrač - kazao je Rakočević za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading