SVE JE GOTOVO: Zvezda predstavila novo pojačanje!

Autor:

Sport

16.12.2020

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je najavljivano je i ozvaničeno, Kino Kolom je novi igrač Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Iskusni 32-godišnji organizator igre koji je potpisao ugovor na jednu sezonu sa opcijom produženja na još jednu, doneće na poziciji organizatora igre veliki kvalitet i neophodno iskustvo.

Kolom koji je rodom iz Andore, visok je 189 centimetara, a u dosadašnjoj karijeri iskustvo je sticao prvo u španskim klubovima : Saragosi, Estudijantesu, Bilbau, da bi internacionalnu karijeru započeo vrlo zapaženim trogodišnjim boravkom u ekipi Uniksa iz Kazanja.

Nakon kratke epizode u turskom Bašakšehiru, tokom sezone 2018-2019 prešao je u Valensiju za koju je nastupao sezonu i po.

Kolom, koji je prošao sve mlađe selekcije Španije, osvajač je zlatne medalje na SP u Kini, a individualne nagrade koje je osvajao tokom svog boravka u Uniksu najbolje govore i o njegovoj igri: bio je član najbolje petorke Evrokupa, najbolji asistent VTB lige i najbolji šesti igrač takmičenja koje se igra na prostoru bivšeg Sovjetskog Saveza.

 

 

Odlikuje ga odličan pregled igre, brojne asistencije, dobar prodor i na prvom mestu timska igra u kojoj Kolom na prvom mestu razigrava saigrače i ekipu.

Hoakim „Kino“ Kolom u Crvenoj zvezdi nosiće dres sa brojem 55.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading