OBRADOVIĆ POTPUNO RAZOČARAN: Svaki poraz ti uzima malo samopouzdanja...

Autor:

Sport

15.12.2020

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Razočaranje. Veliko razočaranje", rekao je Saša Obradović posle teškog poraza u meču protiv Albe u "Pioniru".

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Srpski tim je u završnici treće četvrtine imao 14 poena prednosti, na kraju poslednje četvrtine je imao i šut za pobedu, ali je i ovog puta drama na kraju rešena u korist protivničkog tima. 

- U većem delu utakmice bio je to naš dobar meč. Boli nas to što smo uopšte došli u situaciju da igramo produžetak. Moramo da čestitamo protivniku. Na kraju su zaslužili da pobede. Možda smo ponovo poklonili pobedu i pobedili sami sebe- rekao je Obradović.

- Trebalo bi da gledamo napred. Sledeća utakmica dolazi.

Kako se sada vratiti posle još jednog dramatičnog poraza?

 

- Svaki poraz ti uzima malo samopouzdanja, dobrih odluka. Uzima ti i samu odluku. U nekim momentima bez ikakvih razloga nismo donosili odluke, a u drugom momentu kroz neke odbrane nismo nalazili samopouzdanje koje nam je bilo potrebno. Naravno, potrebno je da se vratimo osnovama, da vidimo gde smo i kako grešili, da probamo da vratimo ekipu fizički i psihiški.

Alba se vratila trojkama, a Obradović je kritikovao oba segmenta igre, i odbranu i napad.

RepublikaFoto: Starsport

- Loše smo čitali situacije, davali otvorene šuteve njihovim najboljim šuterima u uzastopnim akcijama. Na drugoj strani nismo imali dobru organizaciju i dobar napad. Opet smo ulazili u završnice po scenariju nekih prethodnih utakmica. Opet kažem, možda je malo i deo iskustva, dobro je da su srpski igrači u jednom delu igrali na dobrom nivou, a opet sa druge strane bilo je i grešaka koje su ipak početničke. Sa druge strane, falila nam je dobra napadačka organizacija da bismo priveli utakmicu kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tadija64ZEMUN

15.12.2020 21:36

Sale ajde idi sam,da te ne oteraju,jer je vec davno bilo vreme za to i povedi sve one crnce,koje ti je uprava dovela na tvoj zahtev i molim te da onog glupavog crnca O'Brajanta,ne pustas u igru,dokle god ste u ZVEZDI,a za g. N.Covica imam molbu da vrati Radonjica sto pre,a ovu ekipu "strucnjaka" otera,veceras,ako je u mogucnosti,a znamo da jeste i da nikad vise ne ceka toliko dugo da rezultati dodju,nego sto pre da odreaguje,ako nema rezultata i otera nesposobne "trenere"i kvazi igrace,naravno te klauzule da stavi u ugovore sa trenerima i igracima,jer cemu vodi ovoliko mucenje nas navijaca,a verujem i vas u upravi,mislim da je bolje preseci na vreme.......