KAKVE REČI ZVEZDINOG HEROJA: Lojd SRUŠIO Valensiju, pa "Delijama" poručio OVO!

Autor:

Sport

18.12.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Lojd protiv Kalinića

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Valensiju sa 76:73, a junak trijumfa crveno-belih Džordan Lojd još jednom je bio najzaslužniji za slavlje. Amerikanac je postigao 20 poena, uz šest asistencija, a nakon upisana dva boda je poručio da je ovo važna pobeda koja Zvezdu ostavlja u trci za plasman među osam najboljih.

- Baš sam emotivan posle pobede. Posle onolikih tesnih utakmica, da konačno jednu dobijemo, to je nepocenjivo. Svi koji su stupili na teren odradili su sjajan posao, pa se nadam da će ovo izazvati pozitivnu reakciju i pokrenuti nas u nastavku sezone - objasnio je bek Zvezde i dodao je da crveno-beli i dalje imaju šanse za prolaz u Top 8.

Podsetimo, ovo je peti trijumf Crvene zvezde u Evroligi, a klub sa Malog Kalemegdana će u nastavak takmičenja ući jači za centra Lendrija Noka i Španca Kina Koloma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading