EVROLIGA: Trinkijeri ponovo SLAVIO, Real RASTUŽIO crveno-bele, MONSTRUOZNI dabl-dabl Milutinova!

Autor:

Sport

18.12.2020

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče na parketima širom Starog kontinenta.

RepublikaFoto: Starsport
Trener minhenskog Bajerna Andrea Trinkijeri

U Evroligi u petak uveče na programu je šest mečeva. Crvena zvezda je u neizvesnoj završnici savladala Valensiju, a veoma zanimljivo bilo je u Pireju, gde je Real Madrid nadigrao Olimpijakos rezultatom 86:82, nakon produžetka.

Bajern, italijanskog trenera Andree Trinkijerija bio je bolji od Baskonije u Minhenu (77:66), a CSKA je očekivano na domaćem terenu deklasirao Zenit sa 83:65.

Moskovljane je do pobede predvodio perfektni Majk Džejms sa 20 poena, a srpski centar Nikola Milutinov upisao je dabl-dabl od po 13 koševa i skokova. U Zenitu je prednjačio Pengos sa 14, ali nedovoljno za iznenađenje.

Kod Bavaraca, Rejnolds je ubacio 21 poen, uz devet uhvaćenih lopti, a Baldvin je pridodao 17. Kod gostiju Zoran Dragić je bio najefikasniji sa 13 koševa.

Madriđani su preživeli pravu dramu u dvorani "Mira i prijateljstva" na krilima Argentinca Laprovitole koji je susret okončao sa 19 koševa, dok je Tomkins postigao 15. Za Grke, po 18 koševa dali su Mekisik i nekadašnji centar podgoričke Budućnosti Hasan Martin.

U pretposlednjem duelu večeri, Asvel je pobedio ekipu Himkija rezultatom 90:84.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading