HRVATSKA U SUZAMA! Tragična smrt, Dino Rađa KUNE koronu!

Autor:

Sport

18.12.2020

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti potresle region.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa

Koronavirus pravi ogromne probleme u regionu, a od posledica zaraze preminuo je i Vlado, veliki prijatelj slavnog hrvatskog košarkaša Dina Rađe, od koga se on oprostio putem Fejsbuka.

- - Dragi i dobri moj Vlado. Evo plačem od jutros od tuge i jada. Pola sveta smo prošli zajedno na motoru. Od Nordkapa do Maroka, a da ne govorim ove bližnje austrijske, slovenačke, bosanske puteve.

Nikad pušio, nikad pio, živeo zdravo i radio do pre 7 dana normalno. I onda dođe prokleta korona i u par dana ode naš Vlado. Za ne poverovati.

Jedan od boljih ljudi koje sam u celom životu upoznao. Dobar, pošten, radišan... Ma nemam reči. Samo ogromnu tugu šta me neće više nikad dočekati na aerodromu i poželiti srećan put.

Familiji i svim prijateljima bajkerima veliko saušešće, a tebi neka bolja cesta tamo gore. RIP - napisao je na svom Fejsbuku Dino Rađa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading