POSLE REALA, A PRED SPLIT: Obradović OTKRIO šta TREBA Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

14.11.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli žele da nastave sa pobedničkim nizom u ABA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Tremer Crvene zvezde Saša Obradović

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović, pred meč 7. kola ABA lige protiv Splita, rekao je da je ovaj duel prilika za njegov tim da odigra dobro i da ispravi neke stvari u igri.

Crveno-beli, koji su jedina neporažane ekipa u posle šest kola, sutra će od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati novajliju u regionalnoj ligi (skor 3-3).


- Dolazi nam vrlo organizovana ekipa Splita, koja ima jasnu viziju šta radi u napadu i u odbrani. Posle iscrpljujuće utakmice protiv Reala, poslednje nedelje putovanja i jakih utakmica, treba nam dobra utakmica. Mnoge stvari ne možemo da ispravljamo treningom, već kroz utakmice. U ovom trenutku, samo na taj način možemo da dižemo formu i smanjimo prazne hodove u igri - rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaš Dejan Davidovac kaže da je tim u teškoj seriji utakmica Evrolige, ali i da ovom meču pristupa na potpuno isti način kao i susretima sa Asvelom i Realom.
 
RepublikaFoto: Starsport
Košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana Dejan Davidovac

- Split je dobra ekipa. Luković igra dobro, Kedžo dosta pomaže iskustvom, imaju dobru hemiju. Dobro su uklopljeni i imaju i karakter, jer su pokazali protiv Cibone da mogu da se vrate iz velikog minusa. Želimo pobedu, ne bežimo do uloge favorite, ali ćemo morati da je zaradimo na terenu i u dobrom raspoloženju krenemo u novo dulo kolo - rekao je Davidovac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading