BOMBA ZA EVROPSKO PROLEĆE: Marko Marin se VRAĆA u Crvenu zvezdu?

Autor:

Sport

14.11.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno napušta Bliski istok.

RepublikaFoto: Starsport
Miljenik "Delija" - Marko Marin

Ofanzivni vezista Al Ahlija Džede Marko Marin napustiće Bliski istok ove zime i vratiće se u Evropu. Najveće šanse da ga angažuje ima upravo Crvena zvezda, čiji dres je sa uspehom nosio pre nego što se sa bivšim trenerom Vladanom Milojevićem otisnuo u Saudijsku Arabiju.

Naime, Al Ahli još uvek duguje crveno-belima oko 900.000 evra za transfer bivšeg nemačkog reprezentativca, pa aktuelni šampion Srbije ima najbolju startnu poziciju pre početka regovora. Sa Marina su interesovanje pokazali klubovi iz Grčke i Turske, ali još jedan argument crveno-belih je sjajan odnos sa navijačima koji je kreativni igrač izgradio tokom dve i po sezone koliko je proveo na "Marakani".

Podsetimo, Zvezda je već postigla usmeni dogovor sa defanzivcem Aleksandrom Dragovićem, pa nema dileme da gaje velike ambicije za prolećni deo sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativni štoper Austrije Aleksandar Dragović

Naredni meč u grupi L Lige Evrope može da bude ključan, s obzirom da klub iz Ljutice Bogdana gostuje Gentu 26. novembra, a u slučaju da izbegne poraz bio bi na korak od prolaza u 1/16 finala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading