EKSKLUZIVNO ZA "SRPSKI TELEGRAF": Ljulj bez dlake na jeziku o Zvezdi, Kuzmiću i "Delijama" pred gostovanje u Beogradu!

Autor: M. S.

Sport

13.11.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljulj: Navijači Zvezde su uvek pravili spektakularnu atmosferu, uživao sam da igram pred "Delijama"!

RepublikaFoto: Starsport
Serhio Ljulj i Branko Lazić

Našem timu neće biti lako protiv Crvene zvezde u Beogradu, kazao je za Srpski telegraf košarkaš Reala Serhio Ljulj (32). Crveno-belima će danas (19.00, Sport klub 1) u Pioniru gostovati "kraljevski klub" u okviru osmog kola Evrolige, a plejmejker Madriđana je kazao da očekuje veoma neizvestan meč protiv srpskog kluba.

- Očekujem veoma težak duel. Svaki put kada smo nastupili u Beogradu Crvena zvezda je igrala na visokom nivou. Moraćemo na ovoj utakmici da damo sve od sebe da bismo ih savladali jer imaju odličan tim - kazao je Ljulj i dodao:

- Dobro poznajem njihove igrače jer smo se sretali više puta. Znam Branka Lazića, Tejlora Ročestija, Džordana Lojda, Marka Simonovića i druge. Pored toga Ognjen Kuzmić je bio moj saigrač. Znam i filozofiju srpskog kluba, uvek igraju veoma agresivno i nikada se ne predaju, zato su uvek nezgodni protivnici.

RepublikaFoto: Starsport
Ljulj i Kuzmić

Španski košarkaš je istakao da veoma ceni klub sa Malog Kalemegdana.

- Crvena zvezda je imala dosad sjajne igrače. Veoma dobre šutere, fizički jake igrače i talentovane košarkaše. Oni su veoma kvalitetan tim, kako u Srbiji tako i u Evropi, i veoma ih poštujem - objasnio je Ljulj.

Crveno-beli ni na ovom meču neće imati podršku navijača zbog situacije sa koronavirusom. Reprezentativac "crvene furije" je priznao da će mu nedostajati "Delije" u Pioniru.

- Igranje pred publikom je prednost koju niko ne može da dovede u pitanje. Navijači su ti koji ti daju posebnu snagu u određenim trenucima. Posebno ako istaknemo da su navijači Zvezde jedni od najboljih u Evropi. Atmosfera je tamo uvek bila spektakularna i to je jedan od terena na kojem stvarno uživam da igram - poručio je Ljulj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading