(VIDEO) UPOREĐIVALI SU JE SA MONIKOM BELUČI: Srspka glumica danas živi na selu i vozi traktor!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.11.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenila život.

RepublikaFoto: instagram.com/marijapetronijevic
Marija Petronijević

Jedna od najlepših srpskih glumica poslednjih godina odlučila je da pobegne iz gradske gužve i posveti se životu na selu.

Marija Petronijević oduvek je lepotom i stasom privulačila pažnju, a mnogi du je upoređivali i sa svetkom lepoticom Monikom Beluči. U javnosti su je povezivali sa nekoliko poznatih frajera, a najviše pažnje medija i javnosti privlačila je tokom romanse sa bivšim rukometašem Vladom  Mandićem.

 

Ipak, ona se umorila od svetla reflektora i odlučila da se preseli na selo i posveti poljiprivredi. Tokom poslednjih godina uspešno je razvila posao, jedino je ove godine zbog korone imala pojedinih poteškoća.  

Marija se putem društvenih mreža ponosno hvali svojim novim zanimanjem i time kako se snalazi kao poljiprivrednica.

- Nema tog poštenog posla, kog bi čovek mogao da se stidi i srami. U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, oni su ti koji uvek mogu ići podignute glave, jer su svoj narod i svoju zemlju branili i odbranili, hranili i nahranili, čuvali i sačuvali... - poručila je glumica uz jednu od svojih objava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miodrag

18.01.2021 15:56

SVAKA ČAST I JABI DA IMAM SELO