KOD OBRADOVIĆA NEMA ALIBIJA: Odigrali smo neiskusno, nedisciplinovano...

Autor:

Sport

13.11.2020

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je vodila i sa 13 razlike, ali je Real podigao ritam, pogodio neke šuteve i time prelomio utakmicu. Saša Obradović je istakao da je neiskustvo presudilo na ovoj utakmici.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

- Čestitke Realu, zaslužili su pobedu. Odigrali smo naivno u drugom poluvremenu. Nismo zaustavili njihov nalet. Trebalo da je da odigramo drugačije, da budemo strpljiviji. Imali smo šansu. Napadački smo mogli drugačije- rekao je Obradović.

Kao ključne momente ističe početak treće deonice kada su gosti uspeli da se vrate u meč i preokrenu.

- Real je uvek favorit i to ne treba zaboraviti. U momentima kda je teško prave dobre procene. Imali su vremena da se spreme i osveže. Mene boli što u nekim fazama kada se utakmica lomi, u različitim fazama, da bismo pobeđivali velike ekipe ne smemo da dopustimo padove. U svlačionici smo rekli da hoćemo da igramo organizovano. Pravili smo neiskusne greške. Nismo pravili faulove. Ne smemo da pokazujemo neiskustvo na ovom nivou. Neke lake pasove nismo realizovali- rekao je Obradović.

Jedno od pitanja bilo je vezano za to koliko je umor uticao na ovakvu igru Zvezde?

RepublikaFoto: Starsport

- Šta znači umor? To kao deo igre uvek postoji, boriš se sa time. Mislim da je više neiskustvo. Vidiš evroligaške igrače koji znaju kako da se ponašaju u teškim momentima i nas koji smo gubili lopte. Dobro smo trenirali, svi su u dobroj formi osim Obrajanta. Nedostajalo nam je i discipline.

Trener Reala Pablo Laso, bio je zadovoljan trijumfom.

 

- Srećan sam zbog pobede. U prvom poluvremenu smo pravili mnogo grešaka, izgubljenih lopti, nismo igrali dobro. Zato smo dobro odigrali u trećoj deonici, bolje smo delili loptu. Ostali smo u igri, odgovorili smo u teškim momentima- rekao je Laso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading