DUEL IGRAČA ZVEZDE I PARTIZANA: Niko ne primećuje, al se u ABA Ligi VODI OZBILJAN RAT!

Autor:

Sport

03.11.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek crno-belih i kapiten crveno-belih ozbiljno se utrkavaju u Jadranskoj ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Gordić

Košarkaš Partizana Nemanja Gordić je ovog vikenda skočio na četvrto mesto večne liste ABA lige među igračima koji su odigrali najviše utakmica u tom takmičenju.

Bek crno-belih je na meču protiv Igokee upisao svoju 309. utakmici u Jadranskoj ligi i tako preskočio legendarnog Nebojšu Joksimovića.

Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je ispred njega na trećoj poziciji kapiten Crvene zvezde Branko Lazić koji je protiv Krke u ponedeljak uveče upisao svoj 310. meč u ABA ligi.

Tako će njih dvojica do kraja ove sezone voditi bitku za treće, ali i za drugo mesto jer je na drugoj poziciji na večnoj listi Čedomir Vitkovac koji ima 335 mečeva u regionalnom takmičenju u karijeri.

 

Kako je do kraja ligaškog dela ABA lige ostalo još 21 utakmica, ali i da bi obojica mogli u plej-ofu da odigraju još najmanje 5, nije isključeno da stignu i do tog drugog mesta, ukoliko naravno ne budu imali problema s povredama ili zbog nekih drugih stvari ne budu mogli da igraju.

Za sada je i dalje na prvom mestu neprikosnoven Marin Rozić koji je upisao 377 mečeva u ABA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading