"Grobari" ČUPAJU KOSU: Nadali se Džikiću, A DOBILI NJEGA!

Autor:

Sport

03.11.2020

16:44 >> 16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana sigurno će biti razočarani postavljanjem Saša Filipovskog za šefa stručnog štaba.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Čelnici Partizana nisu uspeli da se dogovore sa Aleksandarom Džikićem, pa će novi trener crno-belih biti Sašo Filipovski.

 Trener rođen u Ljubljani i čelnici crno-belih postigli su usmeni dogovor.

Ostale su još sitnice do konačnog dogovora, a očekuje se da i one budu usaglašene do kraja nedelje, kada bi Filipovski došao u Beograd na potpis ugovora i zvaničnu promociju.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski

Filipovski se pominjao i pre nekoliko dana kandidat broj jedan za posao trenera Partizana, a onda je u trku ušao Aleksandar Džikić. Na kraju je, ipak, pobedio Slovenac, koji će se posle sedam godina vratiti poslu u ABA ligi.

 

Budući trener crno-belih je karijeru počeo u Olimpiji, potom je vodio Turov, Lokomotivu Rostov, Lotomatiku Romu, Zelenu Goru, Banvit, a poslednji angažman mu je bio u Monaku. Kao šef struke Olimpije, Filipovski je osvojio na slovenačkoj sceni sve što se osvojiti moglo, dok je u inostranstvu jednom osvojio duplu krunu u Poljskoj i još jedan kup naredne godine, a pobednik Kupa je bio i u Turskoj.

Partizan je ostao bez trenera nakon poraza od Burža u Evrokupu, kada je smenjen Vlado Šćepanović. Meč sa Igokeom u Laktašima vodio je Milivoje Lazić, pomoćni trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading