SLOVENAC SE SKUĆIO U AMERICI : Dončić PAZARIO VILU vrednu 2.700.000$!

Autor: Marija Stefanović

Sport

02.11.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Dalasa novi je vlasnik luksuzne kuće od 500 kvadrata, a prvi komšija biće mu vlasnik tima Mark Kjuban.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić: Gde ima, tu se i troši

Slovenački reprezentativac nije štedeo za kuću! Košarkaš Maveriksa Luka Dončić (21) kupio je luksuznu vilu u Dalasu, vrednu 2,7 miliona dolara.

Ova kuća ima čak 500 kvadrata i u dvorištu se nalazi veliki bazen. Vila je na dva sprata, bez mnogo pregradnih zidova i s velikim prozorima, kroz koje se pruža predivan pogled na parcelu od 3.100 kvadratnih metara. Luka će tako moći u ovom prostoru da uživa sa devojkom Anom Marijom Goltes, kao i s njihova dva psa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dončićeva vila vredna 2,7 miliona dolara!

Agencija za prodaju nekretnina koja je i objavila ovu informaciju istakla je da je Dončić izabrao najlepši dom u 2020. godini.

- Neverovatno je da je mladi košarkaš koji može sebi priuštiti bilo koju kuću u gradu izabrao ovakav dragulj. Dončić je ovom kupovinom pokazao da ima dosta ukusa kada je u pitanju životni prostor. On je nju primetio još u junu - navedeno je u objavi agencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Unutrašnjost Dončićevog novog doma

Ova luksuzna vila je sagrađena još 1984. godine, ali je nedavno kompletno renovirana i prošli vlasnik je uložio velika sredstva da bi je sredio. Prednost ovog imanja jeste ta što je kompletno okružen prirodom i slovenački košarkaš neće imati osećaj da živi u blizini centra grada, a prvi komšija će mu biti vlasnik Dalasa Mark Kjuban.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi Dončićev komšija biće vlasnik Maveriksa Mark Kjuban

Nije ni čudo što je reprezentativac Slovenije odabrao baš ovu kuću za život u Americi. Posebno ako se uzme u obzir koliko vremena NBA igrači provedu u putu tokom sezone i normalno je da po povratku kući žele da uživaju.

- Nije lako igrati u NBA ligi, bukvalno živimo u avionu. Stalno letimo sa jednog na drugi kraj Amerike, tako da se često uželim da budem kod kuće sa porodicom - rekao je ranije Dončić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Enterijer Vile Dončić

Dončiću, koji će sigurno još dve godine provesti u Dalasu, nije bio problem da plati ovu vilu jer dosad zaradio 20 miliona dolara, a još toliko će zaraditi u svakoj narednoj sezoni dok je pod ugovorom sa Maveriksima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading