VELEOBRT: Saga oko Bogdana Bogdanovića konačno dobija svoj epilog!

Autor:

Sport

01.11.2020

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dve sezone NBA kuloarima kruže priče o odlasku Bogdana Bogdanovića iz Sakramento Kingsa, a sada izgleda kao da se ova prolongirana drama konačno bliži kraju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Jedan od najboljih reprezentativaca Srbije u najjačoj ligi na svetu nalazio se na meti praktično pola lige, "njuškali" su ga i Lejkersi, ali je naizgled došlo do raspleta kada je odluka o njegovoj budućnosti u pitanju.

Nije bila sigurica da će Bogdanović od Sakramenta dobiti ugovor ovog leta, imajući u vidu da su se prošlog odrekli više od 100 miliona kada su produžili ugovor Badiju Hildu.

Njih dvojica ipak igraju istu poziciju, ali se "Bogi" bolje pokazao pa bi umesto njega klub mogao da napusti Amerikanac, koji nije zadovolja činjenicom da je veći deo prošle sezone ulazio sa klupe.

 

To se ispostavilo kao razlog više da Kingsi brže-bolje ponude srpskog snajperu ugovor, gledajući da je on ograničen slobodni agent i da ima mogućnost da prihvati najbolju ponudu negde drugde, koju ekipa iz Kalifornije potom može da izjednači.

Nadaju se Kingsi da ga neko drugi neće odvući, pa su Bogdanoviću ponudili bolje uslove nego kada je pre tri godine potpisao za 27 miliona (9 miliona po sezoni) dolara. 

Vlade Divac doveo je Bogdanovića u Kingse pre tri godine za 27 miliona dolara

Sada se pominju cifre između 12 i 16 miliona dolara, što bi trebalo da bude dovoljno da Srbina ubedi da je njegova budućnost u "Sektaunu". 

Ipak, NBA tržište mala je bara sa puno krokodila, tako da nikoga ne bi začudilo da Bogdana Bogdanovića od sledeće sezone gledamo u drugom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading