KOJA JE VAŠA NOĆNA MORA? NBA objavio pet trejdova od kojih se LEDE ŽILE!

Autor:

Sport

01.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fabrika glasina koja se bavi NBA ligom u hiper-brzini je, ali su momci sa "Bličer riporta" dodatno "zakuvali sos" kada su trejdovi između ekipa u pitanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Entoni Dejvis

Svi sanjaju o tome da ultratalentovani Ol-star pojača tim za koji navijaju, ali šta se desi kada ti snovi prerastu u noćnu moru?

Tom mišlju pozabavile su se naše kolege sa poznatog američkog sportskog portala, pa su odabrali pet trejdova koji bi bili noćne more za ostatak lige i njihove obožavaoce.

Prva na listi je trampa koja bi Bredlija Bila poslala iz Vašingtona u Majami Hit. On postiže 30 poena po meču, oni su stigli do finala plejofa, tako da je je ovaj trejd kao saliven za ekipu Erika Spolstre. Iako bi Majami morao da se odrekne pozamašnog dela ekipe u zamenu za Bila, ako neko ima sposobnost da učini nemoguće, onda je to Pet Rajli.

Sledeći je trejd Džoela Embida u Hjuston. Roketsi su otpustili stručni štab koj je izmislio "smol-bol" košarku bez tradicionalnog centra, pa bi taj neuspeli eksperiment mogao da se završi odlaskom Rasela Vestbruka i povratku tradicionalnijem načinu igre. Finanijski se uklapa direktna trampa dveju Ol-starova, ali je realno da bi Filadelfija zahtevala znatno više u zamenu za skoro deceniju mlađeg Embida.

 

 

 

Treći trejd krajnje je nerealan, ali se uklapa u ideju o noćnim morama. Kada bi Janis Adetokumbo zaista završio u Golden Stejtu, ostatak lige imao bi peripetualne migrene, ali ta trampa nije izvodljiva osim ako Baksi misteriozno prihvate ponudu daleko, daleko, daleko, ispod tržišne vrednosti. Jedini način da do ovoga dođe je da Janis odbije produžetak ugovora sledećeg leta, što je skoro nemoguće. Ko normalan bi odbio "supermaks" ugovor od preko 200 miliona dolara da igra košarku?

Sledeći predlog preselio je Krisa Pola kod najboljeg prijatelja Lebrona Džejmsa u Lejkerse. Ovaj trejd potpuno je realan, i ovog trejda bi trebao da se plaši svaki tim u NBA.

Višestruki Ol-star i takozvani "Plej-bog" Kris Pol, osim prijateljstva sa Džejmsom, popunio bi najveću rupu u sastavu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dali bi Kris Pol mogao da zaigra sa Lebronom sledeće sezone?

Ražon Rondo odlično je odigrao plejof kada se uzme u obzir njegovo fizičko stanje i godine, Aleks Karuzo pravi je buldog sa klupe, ali plejmejker sposoban da presudi na svakoj utakmici nedostajao je Frenku Fogelu.

Pol ima ugovor vredan ogromnih 40 miliona sledeće sezone, tako da bi Lejkersi morali da se pozabave nekim vidom finansijkse magije kako bi spojili momke sa "Banana broda", ali bi taj tandem, uz Dejvisa, gotovo zagarantovao još jednu titulu ekipi iz "Tinseltauna".

Pazite šta poželite, možda vam se i ostvari...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading