"POBEDA SLUŽBENIM REZULTATOM?! NISMO MI ZBOG TOGA DOŠLI!": Posle Itudisa i Pešića o NESPOSOBNOSTI EVROLIGE izjasnio se i ON

Autor:

Sport

14.10.2020

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kritike na račun Evrolige pršte sa svih strana, a sada se posle proslavljenih stručnjaka poput Šarunasa Jasikevičiusa i Dimitrisa Itudisa oglasio i bivši as Crvene zvezde Bili Beron.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Bili Beron indigniran je zbog dva poraza koje je Evroliga uručila njegovom timu

Beron, koji trenutno nosi dres ruskog Zenita, veoma je nezadovoljan isforsiranim održavanjem utakmica Evrolige uprkos činjenici da neke od ekipa koje učestvuju nisu u mogućnosti da na teren pošalju petoricu košarkaša, a kamoli kompletan sastav.

Zenit, kome je manje-više ceo tim zaražen koronom, izgubio je utakmice protiv Baskonije i Valensije službenim rezultatom od 20:0 zbog nemogućnosti učestvovanja, a to je Amerikanca pogodilo najviše. 

- Gubljenje službenim rezultatom?! Dobro znamo za šta smo se prijavili u ovoj sezoni, žrtvujući svoje zdravlje, odvojivši se od naših porodica kako bi smo se takmičili. Dobro znamo, a ovo apsolutno nije to. Evroliga ovom odluku potpuno gubi kredibilitet - besno je napisao Beron na Tviteru.

 

 

Dok su u Zenitu indignirani, u Beogradu je pak nešto bolja atmosfera. Košarkaši Crvene zvezde trebalo bi da otpuju za Lion i da tamo čekaju odluku Evrolige o tome dali će Asvel dobiti dozvolu da zaigra (situacija u francuskom klubu približna je onoj u Zenitu, gde je čak 13 prvotimaca zaraženo). Ukoliko odgovor bude negativan, Zvezda će upisati još jedan trijumf u elitnom evropksom takmičenju, makar to bilo službenim rezultatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading