EVROKUP UVREDIO PARTIZAN: Pogledajte čime su čelnici evropskog takmičenja IZAZVALI GNEV "GROBARA"

Autor:

Sport

14.10.2020

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana sastaće se sa UNIKS-om iz Kazanja u sklopu trećeg kola Evrokupa, gde bi crno-beli mogli da poprave tok sezone koja je do sada krenula u veoma pogrešnom pravcu. Ipak, posao im nisu olakšali ni iz samog Evrokupa, imajući u vidu da su pred Partizanovu utakmicu napravili veliki gaf.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Dok se beogradski crno-beli zagrevaju za okršaj sa ekipom iz Kazanja, čelnici Evrokupa prave greške po društvenim mrežama. 

Naime, na zvaničnoj Tviter stranici drugog po jačini evropskog takmičenja osvanula je promocija za utakmicu Partizan-Uniks, ali se na njoj nalazi košarkaš koji u Kazanj nije ni otputovao!

 

 

 

Rašon Tomas ostao je u Beogradu po naredbi trenera Šćepanovića, kao i Brajan Angola. Za razliku od Angole koji se bori sa povredama i kondicijom, Tomas je u konfliktu sa šefom stručnog štaba crno-belih još od utakmice sa Budućnošću, kada je na poluvremenu izveden iz igre zbog manjka angažovanja.

 

 

Nadajmo se da će ovaj propust ekipa Partizana iskoristiti kao dodatnu motivaciju da svoj skor u Evrokupu poboljšaju na 2-1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading