MEGI STIGAO POTPIS IZ NBA: Srpski košarkaš se VRATIO U STARI KLUB

Autor:

Sport

14.10.2020

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Mega Bemaks poznat je po mogućnostima da u svoje redove dovede najbolje i najperspektivnije košarkaše Srbije i regiona, tako da poslednja vest koja stiže iz njihovog tabora ni malo ne čudi.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Mege dobili su podršku NBA asa

Ljubav prema klubu teško je izbrisati, a posebno kada je taj klub čoveku doneo stotine miliona i uspeh o kakvom samo može da se sanja. Takav je slučaj i sa Nikolom Jokićem, centrom Denvera i jednim od najvećih evropskih zvezda u najjačoj ligi na svetu, koj se po završetku klupske sezone vratio u stari klub. 

Nakon dugačke i ludačke sezone u kojoj su njegovi Nagetsi stigli do finala zapada (gde su poraženi od budućeg šampiona Los Anđeles Lejkersa), popularni "Džoker" odlučio je da poseti prostorije Mega Vizure.

 

 

 

Tamo je posetio svog menadžera Miška Ražnatovića, koji je na društvene mreže okačio jednu krajne zanimljivu fotografiju sa krajnje duhovitim opisom.

- Baš sam tražio rezervnog centra za Filipa Petruševa kad se pojavio ovaj momak i rekao da bi želeo da igra basket, kao da voli Megu, pa sam ga odmah potpisao. Ko zna, možda i bude nešto od njega u košarci - napisao je Miško Ražnatović.

 

 

Podsetimo, Nikola Jokić je u Megi proveo tri sezone, od 2012. do 2015, odakle je prešao u Denver Nagetse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading