JOKIĆ ĆE TADA JURITI POBEDU: Evo kada se nastavlja NBA plej-of

Autor:

Sport

27.08.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se informacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

NBA timovi su u sredu počeli bojkot utakmica zbog brutalnog napada na Afroamerikanca Džejkoba Blejka, a ekipe koje je trebalo da igraju plej-of mečeve u noći između četvrtka i petka su podržale tu odluku i takođe nisu izašle na parket.

Kako prenose mediji, utakmice završnice NBA lige se neće igrati ni u noći između petka i subote, ali se očekuje da od subote uveče opet krene najbolja svetska košarka.

Tada bi na parket trebalo da izađu timovi koji nisu odigrali duele u sredu, a dan kasnije oni što su u četvrtak odbili da pokažu šta znaju.

Prema tome, Nikola Jokić, Boban Marjanović i Luka Dončić će svoje mečeve, u kojima jure pobedu kako bi opstali u plej-ofu, igrati u noći između nedelje i ponedeljka.

Ova pauza bi mogla da ide na ruku Denver Nagetsima, jer postoji šansa da se u ekipu vrati Geri Haris, koji je bio povređen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading