LJUBOMORNI ŠPANAC: Gasol ŠOKIRAO - Jokić ovim UNIŠTIO Denver!

Autor:

Sport

27.08.2020

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se legendarni centar "furije".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pau Gasol i Nikola Jokić

Pau Gasol, proslavljeni španski as, analizirao je igru Nikole Jokića, a apostrofirao je, kako kaže, "loše navike" Srbina.

Gasol gaji veliko poštovanje prema "Džokeru", ali primetio je da je košarkaš Denvera razvio lošu naviku zbog kojeg njegova ekipa uglavnom trpi.

- Za košarkaša njegove visine malo je verovatno da će u ovoj situaciji ukrasti loptu. Ovim potezom je stavio ekipu u problem. Grent je dobro rotirao, shvatio je da mora da pokrije i to je uradio dobro. Nikola se vratio, ali Juta je već imala veliku prednost, košarkaš je otvoren i kažnjava ih trojkom - kaže Gasol objašnjavajući situaciju.

Dvostruki šampion NBA lige kaže da je to loša navika srpskog košarkaša.

- Sve je krenulo od pokušaja krađe lopte. Njegov saigrač mora da ga pokrije... To je loša navika koju je Jokić razvio. Ima sjajne ruke, ali stavlja ekipu u opasnost svaki put kada pokuša da ukrade loptu od manjeg košarkaša - dodao je Pau Gasol.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading