SRBIJA TUGUJE: Evo kada će biti SAHRANJEN trener Jagodine koga je UBIO GROM

Autor: Tanjug, Republika

Sport

27.08.2020

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener mladih selekcija FK Jagodina Stefan Pavlović, koga je za vreme treninga 18. avgusta udario grom, a koji je od posledica udara groma umro u utorak uveče na VMA, biće sahranjen u subotu u 14.30 sati na Gradskom groblju u Jagodini, rečeno je danas Tanjugu u FK Jagodina.

RepublikaFoto: facebook.com/Skola Fudbala GFK Jagodina
Stefan Pavlović

Stefana Pavlovića (29) je grom udario oko 18,40 sati dok je sa dvadesetak dece Škole fudbala FK "Jagodina" i sa kolegama obavljao trening.

Prva pomoć mu je pružena na terenu, na mestu udara groma, a u Opštu bolnicu je odvezen u stanju kliničke smrti, izjavio je tada Tanjugu lekar Doma zdravlja u Jagodini.

U Opštoj bolnici u Jagodini, na odelenju urgentne medicine, bio je na intenzivnoj nezi u šok sobi, u veštačkoj komi, izjavio je zamenik direktora Opšet bolnice dr Vladimir Nedeljković.

Odlukom konzilijuma lekara, dan kasnije prevezen je na VMA, gde je uprkos naporima, najboljih medicinskih stručnjaka Srbije, preminuo u utorak uveče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading