SJAJAN EVROPSKI DEBI: TSC se plasirao u drugo kolo! Po dva gola i crvena kartona u Moldaviji

Autor:

Sport

27.08.2020

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Bačke Topole ostala u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri TSC-a

Fudbaleri TSC-a slavili su u debitantskom nastupu na međunarodnoj sceni, na gostovanju Petrokubu. Ekipa Zoltana Saba slavila je sa 2:0 u Moldaviji i tako se plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Igrao se 17. minut kada je ekipa TSC-a došla do vođstva. Borko Duronjić je izveo korner sa leve strane, a najbolji u skoku bio je Saša Tomanović koji je glavom zatresao mrežu Moldavaca. Ovaj gol je neodoljivo podsetio na pogotak Tomanea u duelu Crvene zvezde i Tirane pre dva dana.

Ipak, na isteku pola sata igre, Boris Varga je nepotrebno pesnicom u skoku udario Donalija Duaniju, što je sudija Sebastijan Koltesku sankcionisao crvenim kartonom.

 

Srećom po klub iz Bačke Topole, u desetom minutu drugog poluvremena poravnat je broj snaga na terenu, jer je Artiom Rozgonijuk dobio drugi žuti karton i pritom napravio penal. Sa bele tačke je bio siguran Nenad Lukić koji je tada postavio konačan rezultat i tako lansirao TSC u drugo kolo kvalifikacija.

Ekipa Zoltana Saba će ime narednog evropskog rivala saznati u ponedeljak, kada će biti održan žreb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading