JOVIĆ: IZVUKLI SMO POUKE IZ PORAZA PROTIV RUSA

Sport

06.09.2017

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker srpske košarkaške reprezentacije Stefan Jović izjavio je da su on i saigrači dugo analizirali sve greške posle poraza protiv Rusije i da su mnogo naučili iz tog duela.

RepublikaFoto: kss.rs
Jović (desno): Zadovoljni smo reakcijom nakon poraza od Turske

- Odradili smo sjajan posao u prvim utakmicama imamo dobar skor. Najbitnije je što smo dobro reagovali posle Rusije. Bili smo mnogo nervozni i previše obraćali pažnje na sudije. Dobro smo raagovali protiv Turske pred njihovim navijačim. Protiv Velike Britanije je bila rezultatski lakša utakmica ali znamo svi kako je VB igrala do sada. Sada imamo dan odmora, želimo da dobijemo Belgiju, pa onda da vidimo sa koje ćemo pozicije da idemo dalje - kaže Jović.

Jović se osvrnuo i na isključivanje sa raznih društvenih mreža, što je posebno savetovao selektor Đorđević.

- Prvi put sam se sinoć (utorak) susreo s tim kalkulaciijama pričajući sa medijima (“To, to“, tiho dobacuje selektor na tu izjavu, prim. aut). Što se tiče društvenih mreža samo se zahvalim prijateljima na čestitkama, a onda se odmah zaborave te stvari jer nemamo vremena. Maksimalno smo fokusirani na ono što nam sledi, svaku narednu obavezu, utakmicu, sastanak, nema vremena za mreže. Komuniciramo između nas, posle Rusije smo ostali duboko u noć i pričali šta treba da radimo, šta da popravimo, u čemu smo grešili. U slobodno vreme gledamo snimke i detalje naše igre - istakao je plejmejker Srbije.

Srbija poslednji meč grupe D igra u četvrtak od 16:15 protiv Belgije, koja je izgubila šanse da se nađe u osmini finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading