DA LI JE VREME ZA OPROŠTAJ? Luka Modrić progovorio o PENZIJI (VIDEO)

Autor:

Sport

17.12.2022

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatreni sa srebrom oko vrata završavaju učešće na Svetskom prvenstvu.

DA LI JE VREME ZA OPROŠTAJ? Luka Modrić progovorio o PENZIJI (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić je i na Svetskom prvenstvu u Kataru pokazao da je najžvaniji "šraf" u svim uspesima reprezentacije Hrvatske. Superstar Real Madrida odigrao je na vrhunskom nivou još jedno veliko takmičenje, prkosivši godinama. 

Pobedom nad Marokom (2:1) u borbi za treće mesto Luka se oprostio od Mundijala, ali još nije stavio tačku na misiju u kockastom dresu.

- Napravili smo nešto stvarno strašno za hrvatski fudbal. Hteli smo zlato, bili smo blizu. Možemo da budemo ponosni na našu igru, odlazimo kao pobednici u Hrvatsku. Idemo da se sada proveselimo. Uspesi sa reprezentacijom su za mene posebni, i čine me jako srećnim. Kao ekipa smo baš porasli - rekao je Luka Modrić, a zatim dodao:

- Hrvatska nije čudo koje se dogodi na svakih 20 godina. Ne mogu više da nas gledaju kao iznenađenje, nego kao jednu fudbalsku silu. Poslednjih godina su mladi igrači doneli kvalitet, novu energiju. Budućnost našeg fudbala je svetla. Meni je trebalo 12 godina da dođem do medalje. Prošao sam sve i svašta. Igraću za Hrvatsku u Ligi Nacija. Posle toga ćemo da vidimo.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading