TEMPERATURA ĆE PASTI I DO MINUS SEDAM! Evo KADA u Srbiju stižu zahlađenje i sneg!

Autor:

Vesti

17.12.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja dana hladni front i zahlađenje stići će i do juga Srbije!

TEMPERATURA ĆE PASTI I DO MINUS SEDAM! Evo KADA  u Srbiju stižu zahlađenje i sneg!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kada se atmosfera poigra sa vremenskim (ne)prilikama i pomeša godišnje doba, a vreme usred decembra bude kao tokom aprila, dobijemo 20 stepeni - zimi. Pogledajte kakvo vreme nas čeka sledeće nedelje u najnovijoj prognozi za Srbiju.

Do kraja dana hladni front i zahlađenje stići će i do juga Srbije, uz pad temperature za desetak stepeni i uz skretanje vetra na jak severozapadni, prenosi Alo.

Posle podne na severu Srbije očekuje se prestanak padavina, dok će u ostalim predelima biti slabe kiše, na planinama pred kraj dana ona bi prešla u sneg, ali se prestanak padavina do večeri i tokom noći očekuje u svim predelima, tako da se ni na planinama neće formirati značajniji snežni pokrivač, kaže meteorolog Đorđe Đurić u najnovijoj vremenskoj prognozi za Srbiju.

 - U nedelju suvo i hladno, ujutro na severu i na zapadu uz mraz. Jutarnja temperatura od -5°C na severu do 5°C na jugu Srbije, u Beogradu -3°C, maksimalna dnevna od 1°C na severu do 7°C na jugu Srbije, u Beogradu do 3°C - prognozira Đurić.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading