KATASTROFA ZA FRANCUSKU: Virus POKOSIO pola ekipe - Argentini olakšan put do ZLATA!

Autor:

Sport

16.12.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo gore za "trikolore".

KATASTROFA ZA FRANCUSKU: Virus POKOSIO pola ekipe - Argentini olakšan put do ZLATA!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Odbrambeni igrači Francuske Rafael Varan i Ibrahima Konate postali su najnoviji fudbaleri Francuske koji su zaraženi virusom pred meč finala Svetskog prvenstva, prenose mediji.

Ekipa Didijea Dešana je tokom prošle nedelje ostala bez tri važna igrača, a oboleli su Dajot Upamekano i Adrijen Rabio. Ubrzo je otkriveno i da je Kingsli Koman takođe osetio uticaj, pa taj trojac nije mogao da nastupi u polufinalnoj pobedi protiv Maroka.

Sada, "L'Ekip" izveštava da Varan pati od lakih simptoma, dok je Konateu još gore, samo dva dana pred najbitniji meč u njihovim karijerama.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Varan u dresu Francuske

Sa druge strane, ohrabrujuće vesti prenosi francuski fudbalski stručnjak Žilijen Loren, koji je otkrio da bi Upamekano, Koman i Rabio mogli da budu dostupni za meč sa Argentinom.

- Ne, nije tako loše - otkrio je Alanu Brazilu na "TalkSPORT-u".

- Dajot Upamekano koji je propustio polufinale se vratio na trening. Kingsli Koman, on je taj koji ima malo bolova u grlu, ali se osećao bolje. Dobro je. Mislim da je Rabio bio veliki gubitak, on bi bio veliki gubitak za finale. Ako se vrati, ako može da se vrati, to će biti ogromno pojačanje.

Francuska se tako našla u ogromno problemu pred nedeljni meč, kada će probati da dođu do svoje treće titule na svetskim prvenstvima, od čega bi ovo bila uzastopna. Ipak, svakako je da će 11 igrača koji izađu na teren pružiti svoj maksimum i probati da spreče Argentinu i Lea Mesija da svojoj zemlji donesu prvo zlato još od 1986. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Osman

16.12.2022 15:32

Dali je slučajno ili namerno pogađate sami.