HRVATI BRIZNULI U PLAČ: Da li je moguće - kako će OVO podneti?

Autor:

Sport

16.12.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova loša vest za naše susede pred meč za bronzu.

HRVATI BRIZNULI U PLAČ: Da li je moguće - kako će OVO podneti?

Foto: Tanjug/AP

Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Maroka igraće u sredu meč za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ipak, uvod u ovaj meč ne prolazi dobro za naše komšije, koji su saznali već dve loše vesti pred ključan meč za medalju na ovogodišnjem prvenstvu.

Naime, iz sastava Hrvatske za duel sa afričkom selekcijom je otpao standardni defanzivac, koji je svoju najbolju partiju pružio u utakmici sa Brazilom, a Hrvati mogu da se nerviraju oko još jedne stvari.

Za glavnog arbitra ovog meča izabran je Abdulrahman Al-Jasim, sudija koji dolazi iz Katara, i čovek koji je delio pravdu na samo jednom meču na ovogodišnjem Mundijalu, a to je susret prvog kola između Velsa i Irana.

- Totalno je nepošteno da utakmicu za treće mesto između Hrvatske i Maroka sudi Abdulrahman Al-Jasim. Time se želi zahvaliti organizatorima Svetskog prvenstvo - napisao je Đoan Fabregas, bivši sudija u španskoj La Ligi, a danas novinar.

Foto: Tanjug/AP

Abdulrahman Al-Jasim pokazuje žuti karton Vestonu Mekeniju

Ipak, ovakav razvoj situacije mnogo više pogoduje Marokancima nego Hrvatskoj, a razlog je u tome što je Al-Jasim Arapin, baš kao i stanovnici Maroka, pa se iz našeg susedstva plaše da zbog toga arbitar ne bude naklonjen najvećem iznenađenju na prvenstvu.

Zbog blizine država, Milorad Mažić je prošli Mundijal ostao bez šanse da sudi finale, jer se u njemu našla Hrvatska, ali očigledno je da ovaj put FIFA nije poštovala to pravilo.

Da stvar bude gora po Hrvatsku, u VAR sobi će se nalaziti brazilski arbitri, pa je jasno zašto "kockasti" negoduju kada je izbor sudija u pitanju. Ipak, nadamo se da će sutra suđenje biti u drugom planu.

Meč između Hrvatske i Maroka počinje sutra u 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading