HOROR U KATARU: Fudbaler operisan TRI PUTA - jedva izvukao ŽIVU GLAVU!

Autor:

Sport

13.12.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti o fudbaleru na koga su mnogi već zaboravili.

HOROR U KATARU: Fudbaler operisan TRI PUTA - jedva izvukao ŽIVU GLAVU!

Foto: Tanjug/AP

Jašer Al-Šahrani i Anhel di Marija

Fudbaleri Saudijske Arabije napravili su pravu senzaciju na otvaranju grupe C na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto su savladali Argentinu sa 2:1, nakon velikog preokreta.

Igrači ove selekcije su pobrali simpatije svih ljubitelja fudbala nakon prestave protiv "gaučosa", ali na njihovu žalost nisu uspeli da u tom naletu urade nešto više, pošto su doživeli poraze i od Poljske i Meksika, pa su prvenstvo završili već u grupnoj fazi.

U finišu tog susreta desila se jeziva situacija kada je Al Ovais, golman Saudijske Arabije, u finišu meča u punom naletu kolenom u glavu udario nesrećnog Jašera Al-Šahranija, koji je bio nokautiran, a sada je otkriveno kroz kakav pakao je prošao nakon ovog brutalnog udarca.

Foto: Tanjug/AP

Trenutak kada Al Šahranija izvode sa terena

Od utakmice je prošlo nekoliko nedelja, pa su mnogi već zaboravili Al Šaranija i njegovu povredu. Međutim, predsednik Fudbalskog saveza Saudijske Arabije Jaser Al Mišehal sada je otkrio šta se desilo sa defanzivcem nakon stravične povrede.

- Hvala Bogu Al Šarani je dobro. Imao je nekoliko povreda. Nije u pitanju bila samo povreda glave već je povredio i rebra, a imao je i strašnu povredu pankreasa nakon tog sudara. Hvala Bogu sada je dobro. Imao je tri operacije i trenutno se oporavlja kod kuće. Nismo sigurni kada će moći da se vrati na teren - rekao je prvi čovek Saveza Saudijske Arabije.

I pored herojskog nastupa, prvenstvo se za fudbalera Al Hilala pretvorilo u pravi pakao, pa je i dalje nepoznato kada će se vratiti na teren.

Sa druge strane, Argentina se oporavila od šoka, pa će igrati u polufinalu Mundijala protiv Hrvatske, a taj meč je na programu večeras od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading