POVRATAK OTPISANOG: Karim Benzema ponovo u timu!

Autor:

Sport

09.12.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za navijače Francuske , ali i Real Madrida.

POVRATAK OTPISANOG: Karim Benzema ponovo u timu!

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

Napadač Real Madrida Karim Benzema koji zbog povrede ne igra na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru, sutra će početi treninge u španskom klubu.

Kako su preneli francuski mediji, Benzema se sutra vraća treningu, a njegov povratak treningu biće istog dana kada će francuska reprezentacija igrati protiv Engleske u četvrt finalu Mundijala.

Fudbalski savez Francuske je uoči početka prvenstva 20. novembra saopštio da će Benzema propustiti Mundijal zbog povrede butine. Savez je tada naveo da će oporavak trajati tri nedelje.

Foto: Tanjug/AP

Benzema je osvojio "Zlatnu loptu"

Ono što je interesantno je da je Benzema i dalje na spisku selekcije Francuske, pošto Didije Dešam nije pozvao zamenu za sjajnog napadača Reala, kada se saznalo da će on propustiti turnir u Kataru.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) nedavno je francuskim medijima objasnila da će dodeliti pobedničkim ekipama po 26 medalja na kraju prvenstva, koliko je i selektor Francuske Didije Dešan odredio igrača za reprezentaciju.

To bi značilo da, u slučaju da Francuska osvoji neku medalju na Mundijalu, tu medalju bi dobio i Benzema.

Karim Benzema je ove sezone osvojio "Zlatnu loptu", pošto je sa velikom ralzikom u bodovima pobedio Sadija Manea, koji je na kraju završio kao drugi u trci, ali je i on, baš kao i Benzema, propustio Mundijal zbog teške povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading