ISPLIVAO "PRLJAV VEŠ" ENGLEZA: Sautgejt OTERAO reprezentativca sa Mundijala!

Autor:

Sport

09.12.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vratio se kući". Ali, bukvalno!

ISPLIVAO "PRLJAV VEŠ" ENGLEZA: Sautgejt OTERAO reprezentativca sa Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske

Fudbalska reprezentacija Engleske stigla je do četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru.

Englezi su grupnu fazu takmičenja završili kao prvi i to posle pobeda protiv Irana (6:2) i Velsa (3:0), dok su između ova dva trijumfa remizirali bez golova sa Sjedinjenim Američkim Državama. U osmini finala lak zalogaj bio je Senegal (3:0), a u četvrtfinalu predstoji derbi protiv Francuske (subota, 20.00).

Pred, do sada najvažniju, utakmicu na Mundijalu isplivao je "prljav veš" iz svlačionice Engleske.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske

 

Naime, defanzivac Arsenala Ben Vajt, napustio je nacionalni tim, a kao razlog naveli su se privatni problemi. Ipak, izgleda da nije baš sve tako. Kako javlja "Dejli mejl" Ben Vajt nije otišao sa Svetskog prvenstva jer je imao privatne probleme, već zato što se posvađao sa pomoćnim trenerom Stivom Holandom, dugogodišnjim pomoćnikom Gereta Sautgejta. 

Ovaj 25-godišnji defanzivac, koji je u samo četiri navrata nosio dres Engleske, nije bio zadovoljan jer nije igrao ni minut u grupnoj fazi, a britanski tabloid navodi i da je Vajt porušio atmosferu u reprezentaciji te da nije u dobrim odnosima sa ostatkom tima.

Da li je ovo istina ostaje da se ispita, ali izvesno je da se Vajt neće vraćati u tim Engleske do kraja šampionata. Veliko je pitanje koliko će cela priča uticati na atmosferu u selekciji i igru tima koji sa klupe predvodi Geret Sautgejt. Priliku da to vidimo imaćemo već u subotu uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading