MAKRON KAO BABA VANGA! Predsednik Francuske pogodio TAČAN REZULTAT i strelce meča sa Poljskom u osmini finala Mundijala!

Autor: N. K.

Sport

05.12.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef države predvideo rezultat meča Francuska – Poljska (3:1), kao i da će strelci biti Mbape, Žiru i Levandovski.

MAKRON KAO BABA VANGA! Predsednik Francuske pogodio TAČAN REZULTAT i strelce meča sa Poljskom u osmini finala Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Francuske savladali su selekciju Poljske sa 3:1 u osmini finala Svetskog prvenstva, a upravo takav ishod predvideo je predsednik Emanuel Makron.

 

 

Štaviše, prvi čovek francuske države pogodio je i strelce golova, kao i tačan rezultat, a prognozu je izneo u intervjuu za „Le Parisien“.

- Mislim da ćemo pobediti rezultatom 3:1, Levandovski će dati gol za Poljsku, Mbape i Žiru za Francusku, verujem da će iskusni golgeter postati najbolji strelac u istoriji francuskog tima - obrazložio je Makron, a tom prilikom je promašio samo da će mrežu zatresti neko od asova „galskih petlova“ koji u igru uđe sa klupe.

Što se tiče Žirua, on je dao 52. pogodak u dresu branioca svetske titule, čime je na večnoj listi strelaca pretekao legendarnog napadača Arsenala i Barselone. Sa druge strane, i Mbape se upisao u istoriju, pošto je postao najmlađi fudbaler ikada koji je stigao do osam golova na Mundijalima. Dosadašnji rekord držao je Pele, a napadač Pari Sen Žermena je dao i deveti gol u nadoknadi vremena, čime je zaokružio „brutalnu“ statistiku – devet golova na 11 utakmica na Svetskim prvenstvima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mbape i Žiru slave gol Poljacima

Podsetimo da će se Francuzi za prolaz u polufinale prvenstva sveta u Kataru boriti sa Engleskom, koja je bez većih problema nadigrala selekciju Senegala rezultatom 3:0. Pobednik ovog „evropskog klasika“ za finale Mundijala lako bi mogao da se bori sa reprezentacijom sa Pirineja, budući da Španci i Portugalci slove za favorite u duelima sa Marokom, odnosno Švajcarskom u osmini finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading