NIKADA NE OTPISUJTE BORBENE "KENGURE"! Degenek poslao MOĆNU poruku iz Katara - "Možda nemamo Kejhila, Kjuela i Viduku, ali imamo TIM!"

Autor:

Sport

26.11.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korpulentni defanzivac Australije analizrao susret sa Tunisom, pa najavio "meč odluke" protiv Danske.

NIKADA NE OTPISUJTE BORBENE "KENGURE"! Degenek poslao MOĆNU poruku iz Katara - "Možda nemamo Kejhila, Kjuela i Viduku, ali imamo TIM!"

Foto: Tanjug/AP

Defanzivac Australije Miloš Degenek u zagrljaju sa Roulesom

Bivši defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek istakao je posle pobede nad Tunisom (1:0) da je "timski duh" doneo trijumf Australiji, koja će susretom sa Danskom sama odlučivati o svojoj sudbnin na Mundijalu.

Republika
 

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

- Niko nije verovao u nas, u javnosti je vladalo mišljenje da reprezentacija nema kvalitet one iz 2006. godine, kada su igrale zvezde poput Tima Kejhila, Harija Kjuela i Marka Viduke. Ovo je neka druga selekcija, više se ide na borbenost, zajedništvo i timski duh - počeo je stameni štoper, a potom se osvrnuo na "minimalac" protiv Tunisa.

- Bilo je super, zaslužena pobeda i sjajna uvertira za odlučujuću utakmicu protiv Danske.

 

 

Ukoliko Skandinavci ne naprave senzaciju protiv aktuelnog svetskog šampiona, selekcije Francuske, "Kengurima" će biti dovoljan i bod u poslednjem kolu grupne faze kako bi se domogli osmine finala Svetskog prvenstva.

- Moramo se pripremiti za Dance, biti "nabrijani", to je meč odluke za nas.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija doživeli su poraz od Brazila na startu SP, a Degenek veruje da će "Orlovi" proći dalje.

- Gledao sam Srbiju, bilo je to dobro rvo poluvreme. Sve drže u svojim rukama, imaju dve utakmice, šest bodova ih vodi dalje. Verujem u uspeh nacionalnog tima - ocenio je Degenek koji je sa žaljenjem konstatovao da mu obaveze ne dozvoljavaju da uživo posmatra neku od utakmica "Orlova" u Kataru.

Republika

Foto: Starsport

Sa Piksijem u nokaut fazu - Degenek veruje u Srbiju

NIJE REALNO: Degenek o povratku na "Marakanu"

Miloš Degenek je u dva mandata sa uspehom nosio dres Crvene zvezde, svojim odnosom prema grbu stekao je velike simpatije "Delija", ali je on povratak na stadion "Rajko Mitić" opisao "nerealnim".

- Nisam neophodan sada Crvenoj zvezdi i ne razmišljam o povratku na Marakanu. Sa Zvezdom mi je emocija bila veća dok sam igrao, ali ovaj nivo takmičenja je ipak draži jer je Mundijal nešto najveće na svetu - rekao je 28-godišnji defanzivac.

Podsetimo da se "Trikolori" i Danci sastaju od 17 časova, a mečevi treće runde grupe D biće odigrani u sredu.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading