VELIKA TRAGEDIJA: Užasna vest koja je POTRESLA sve u Kataru!

Autor:

Sport

23.11.2022

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživela je veliku nesreću dok je radila posao iz snova.

VELIKA TRAGEDIJA: Užasna vest koja je POTRESLA sve u Kataru!

Foto: shutterstock

Nadija Nadim, komentatorka britanske televizijske mreže "ITV" hitno je napustila TV studio tokom utakmice Danske i Tunisa na Svetskom prvenstvu u Kataru, zato što je u tom trenutku saznala da joj je poginula majka.

Četvrti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

Nakon toga se oglasila na Instagramu i saopštila pratiocima da je njenu majku udario kamion dok se vraćala iz teretane i da je podlegla povredama.

 - Reči ne mogu da opišu kako se osećam. Izgubila sam najvažniju osobu u svom životu i to se dogodilo tako iznenada i neočekivano. Imala je samo 57 godina. Nije mi dala život samo jednom, već dva puta i sve što jesam je zahvaljujući njoj. Izgubila sam svoj dom i znam da više ništa neće biti isto. Život nije fer i ne shvatam zašto ona i zašto na ovaj način. Volim te i videću te ponovo - napisala je Nadija na Instagramu.

Foto: Instagram/Printscreen/nadi9nadim

Nadija je svojevremeno bila fudbalerka

Nadija je bivša fudbalerka i prva igračica iz Danske koju je sponzorisala kompanija "Najki". Igrala je za Mančester siti i Pari Sen Žermen. Rođena je u Avganistanu i odrastala je u toj zemlji sve do smrti svog oca 2000. godine, koga su ubli talibani.

Potom je sa članovim porodice otišla u Dansku, gde je odrastala od 11 godine i počela da igra fudbal u kampu za izbeglice. Imala je veliku karijeru i igrala je za Dansku skoro 100 puta, a mnogi je smatraju najvećom avganistanskom igračicom u istoriji. Takođe, ona je radila na sebi i van fudbala, pa govori osam jezika i od januara ima diplomu doktora. Plan joj je da postane hirurg i već je asistirala u nekim operacijama.

Forbs ju je uvrstio 2018. godine među "najmoćnije žene u sportu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading