DANIJEL VIŠIĆ U "MINSKOM POLJU": Progovorio o izdaji Bilala Brajlovića, pa potkačio bivše momke Miljane Kulić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Jovanom" je na Jutjub kanalu REPUBLIKA TV!

DANIJEL VIŠIĆ U "MINSKOM POLJU": Progovorio o izdaji Bilala Brajlovića, pa potkačio bivše momke Miljane Kulić! (VIDEO)

Foto: ST/V.Lukić

Nakon što je pre dve nedelje izbačen iz "Zadruge 6", bivši zadrugar Danijel Višić bio je gost emisije "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" i tom prilikom priznao da je jedva dočekao da napusti velelepno imanje u Šimanovcima.

Višić je priznao da, za razliku od prethodnog učešća u popularnom rijalitiju, mentalno nije mogao da izdrži boravak u "Zadruzi 6". 

-Užasno sam smršao unutra, nisam bio psihički jak. Mislio sam da će mi biti lakše drugi put, međutim nije bilo. Grupa ljudi je mnogo depresivna, svi su "fejk", sve rade na silu, ja nisam takav. Ne mogu da se svađam na silu, mene to "smara". Sve me je to ubilo, zadnje dve nedelje sam se povukao i jedva čekao da izađem napolje - ispričao je Višić odmah u startu.

Bivši zadrugar progovorio je i o pozadini svađe sa Bilalom Brajlovićem, koji je, nakon što je Višić raskinuo sa Sandrom Bakšom, na njegove oči završio sa njom u vezi: 

-Bilal i ja smo bili nerazdvojni unutra, ali ni u jednom trenutku mi nije rekao da se njemu sviđa Bakša. Kada smo nas dvoje raskinuli, nakon par dana su se smuvali Bilal i Bakša. Nakon toga sam se posvađao sa njim, rekao sam mu da je izdajnik. Sve bi bilo u redu, da mi je prišao i rekao mi sve iskreno. U tom trenutku smo bili najbliži u kući, zabio mi je nož u leđa - objašnjava Višić.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Danijel Višić u "Minskom polju"

Danijel Višić u aktuelnoj sezoni rijalitija, našao se pod istim krovom sa nekoliko bivših momaka svoje nekadašnje devojke Miljane Kulić, za koje tvrdi da mu nikako nisu konkurencija. 

-Ne mogu da se takmiče oni sa mnom, ako su mi oni konkurencija, mogao bih odmah da se ubijem. Ivan Marinković mi se nije sviđao u početku, međutim, počeli smo da pričamo o muškim temama i na kraju smo bili dobri. Sa Zolom sam bio okej, ništa specijalno. Čak smo se sreli par puta u mom kraju, ispričali smo se najnormalnije. Bebica i ja nismo pružili ni ruku jedan drugome, ali on je dečko psihopata. Koji dečko može da pređe preko prevare, ne znam koji je njegov interes, ali meni to nije normalno - objasnio je bivši zadrugar u emisiji "Minsko polje". 

Šta je Danijel još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading