PREPOTENTNA IZJAVA DŽAKE: Švajcarac POLETEO posle pobede nad Kamerunom - da li će ga Piksijeva Srbija spustiti na zemlju?

Autor:

Sport

24.11.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Švajcaraca uveren da mogu da pobede svakoga - iskusniji su nego u Rusiji.

PREPOTENTNA IZJAVA DŽAKE: Švajcarac POLETEO posle pobede nad Kamerunom - da li će ga Piksijeva Srbija spustiti na zemlju?

Foto: republika.rs/Dražen Ostojić

Granit Džaka

Fudbaleri Švajcarske savladali su Kamerun minimalnim rezultatom na startu Mundijala, a kapiten "Sajdžija" Granit Džaka istakao je da je cilj njegovog nacionalnog tima da "pobedi svakog" u Kataru.

Republika

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO

- Ukoliko želite da osvojite turnir, ili da dogurate dalek, stvari su jasne - morate da pobedite Brazil, Kamerun, Srbiju - rekao je Džaka, a potom je uporedio Švajcarce i Brazil u odnosu na stanje od pre četiri godine, kada su igrali na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džaka i Elvedi

- Mislim da Brazil ima "tri tima", poseduju veliki kvalitet i talenat. Po meni, spadaju u favorite za osvajanje Mundijala, ali radi se o jednoj utakmici, svašta može da se dogodi. Mi moramo da budemo kompaktni, čvrsti, bez glupih grešaka. Iskusniji smo za četiri godine, neki mladi igrači su stasali, na ovakvom turniru morate da se suprotstavite svakome - dodao je kapiten reprezentacije Švajcarske Granit Džaka.

Podsetimo da će Švajcarci u ponedeljak igrati sa Brazilcima, koji će prethodno večeras od 20 časova na megdan Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading