DA LI JE RONALDINJO ZAPLAŠIO PIKSIJEVE "ORLOVE"? Oglasio se čuveni Brazilac pred Srbiju rečenicom koja LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Sport

24.11.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as smatra dda je stigla era Brazila!

DA LI JE RONALDINJO ZAPLAŠIO PIKSIJEVE "ORLOVE"? Oglasio se čuveni Brazilac pred Srbiju rečenicom koja LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Legendarni Ronaldinjo

Ronaldinjo, jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala, oglasio se pred meč Srbije i Brazila, koji kroz nekoliko časova počinje u Kataru.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO

Ronaldinjova poruka da je "kucnuo čas" da Brazilci dođu do šeste svetske titule jasno stavlja do znanja da oni pucaju od samopouzdanja, a videćemo kakva će biti reakcija "Orlova", koje sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi.

Naše vreme je došlo. Idemo, Brazil - naveo je bivši as PSŽ-a i Barselone putem Instagrama.

 

 

Podsetimo da su u okviru grupe G Švajcarci savladali Kamerun sa minimalnih 1:0, a naša selekcija imaće ogromnu podršku u Kataru, dok se povodom mundijalskog debija oglasio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželevši sreću nacionalnom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading