BLAGOSLOV "ORLOVIMA" OD VLADIKE I MUFTIJE UOČI PREMIJERE U KATARU: Pomozi BOŽE DA PADNE BRAZIL!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

24.11.2022

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela je nacija - reprezentacija! Fudbalerima Srbije protiv Brazila biće potrebno više od znanja, sreće... zato smo u pomoć pozvali božje izaslanike najbrojnijih verskih zajednica u zemlji, koji su sa zadovoljstvom dali blagoslov i poželeli uspeh "orlovima" večeras (20.00) u prvom meču G grupe Svetskog prvenstva u Kataru.

BLAGOSLOV "ORLOVIMA" OD VLADIKE I MUFTIJE UOČI PREMIJERE U KATARU: Pomozi BOŽE DA PADNE BRAZIL!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović

Nažalost, do zaključenja prvog izdanja Srpskog telegrafa nismo dobili odgovore iz Beogradske nadbiskupije, ali je zato Mustafa Jusufspahić, muftija Islamske zajednice u Srbiji, na pitanje da li će gledati utakmicu u Dohi na prvu loptu odgovorio:

Republika

Foto: Tanjug

Mustafa Jusufspahić

- Jedva čekam utakmicu. Naravno da ću gledati i navijati za naše "orlove". Moliću Boga da ostvare povoljan rezultat, neka bude kao što je učinila Saudijska Arabija protiv Argentine nedavno. Želim momcima puno sreće, neka budu rasterećeni, a ishod zapravo i nije toliko važan koliko da protiv Brazila daju sve od sebe. Ne sumnjam u njih. Takođe, važno je da budu svesni da niko nije veći i bitniji od Boga. Ovo vam je sjajna ideja što ste rešili da zovete verske zajednice u Srbiji jer svi zajedno treba da pružimo podršku našoj reprezentaciji. Svetsko prvenstvo je odlična prilika da se pokaže naše jedinstvo - rekao je Mustafa Jusufspahić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Телевизија Храм

Stefan Šarić

Najbolje očekuje i sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve.

- Molimo se Bogu za fudbalere Srbije. Svakako da svi u Hramu Svetog Save želimo i nadamo se ostvarenju što boljeg rezultata naše Fudbalske reprezentacije, a zatim i plasmanu u narednu fazu takmičenja. Inače, pratim utakmice nacionalnog tima i želim im svu sreću i blagostanje. Dosad su biti sjajni u svim takmičenjima i očekujem da će nastaviti u istom takvom ritmu i na Svetskom prvenstvu u Kataru - nada se vladika Stefan Šarić, starešina beogradskog Hrama Svetog Save.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading