ENGLEZI RAZAPELI LEGENDU: Bekamu se MORA SUDITI zbog PAKTA SA ĐAVOLOM!

Autor:

Sport

23.11.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uzeo je 'krvav novac' i to mu ne sme biti oprošteno", smatraju na Ostrvu.

ENGLEZI RAZAPELI LEGENDU: Bekamu se MORA SUDITI zbog PAKTA SA ĐAVOLOM!

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

Tanka je linija od legende do najomraženijeg čoveka među svojima.

Čini se da je tu liniju prešla legenda engleskog fudbala, Dejvid Bekam.

Mediji na Ostrvu zameraju Bekamu što je jedan od glavnih promotera Svetskog prvenstva u Kataru, pa tako čuveni "Miror" u svom tekstu ističe da mu neće biti oprošteno što je uzeo krvavi novac.

Ističu na Ostrvu i da su Bekamu već prešli preko brojnih skandala, ali da je svako ko je uzeo učešće u organizaciji ili podršci Svetskog prvenstva u Kataru napravio "pakt sa đavolom", te da mu se "mora suditi".

Takođe, u prvi plan ističu kako Bekam ovo sigurno nije uradio isključivo radi novca, jer ga na bankovnom računu ima previše, te da se on svesno našao na pogrešnoj strani i da će to istorija pokazati.

Bekam je dospeo u centar pažnje i kada nije promovisan u viteza, što je dočekao psovkom, pa mu Britanci i to zameraju. Za kraj, mediji na Ostrvu Bekamu zameraju i što je na sva sporna pitanja o zaštiti ljudskih prava zaobilazio da da odgovor, te da je veliko pitanje da li je dobio dovoljno novca kako bi oprao svoje krvave ruke.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u Kataru je praćeno brojnim skandalima. Radnici koji su gradili stadione to su radili u nehumanim uslovima za život, a mnogi od njih su svoje angažovanje platili životom. Sve ovo bacilo je senku na Mundijal i pre njegovog početka, a kasnije su organizatori Svetskog prvenstva napravili još mnogo propusta i na taj način povredili ljudska prava.

Dejvid Bekam je jedan od glavnih promotera i zaštitno lice spornog Mundijala u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading