HOĆE LI PRIJOVIĆKA BITI SRPSKA TALIJA U KATARU? Piksi citirao pevačicu, a ona poručila: Neka im to donese SREĆU na Mundijalu!

Autor:

Sport

16.11.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra počastvovana Stojkovićevim rečima, a kaže da i sama često koristi stihove svoje poznate pesme.

HOĆE LI PRIJOVIĆKA BITI SRPSKA TALIJA U KATARU? Piksi citirao pevačicu, a ona poručila: Neka im to donese SREĆU na Mundijalu!

Foto: ATA Images

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, tokom konferencije za medije koja je održana u ponedeljak u Staroj Pazovi, citirao je stihobe poznate pesme Aleksandre Prijović "Senke".

- Nijedan trener ne voli kad su mu igrači odsutni zbog povreda. Čvrsto verujem da će da budu spremni i radimo na tome. Kako se kaže u pesmi Aleksandre Prijović: Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno. Nadam se da će da bude sve u redu, a i ako ne bude naći ćemo neka rešenja. Zato sam ja tu. Sasvim spremno i spokojno odlazimo u utorak u Katar, da odigramo onako kako možemo. Verovatno ću u sledećim danima češće da se viđam sa medicinskim stafom, nego sa igračima - naveo je kormilar "Orlova" komentarišući povrede Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Republika

Foto: Starsport

Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno - Mitrović i Vlahović

Pevačica je podvukla da je počastvovana činjenicom da je Piksi citirao njene stihove i nada se da će oni biti "talija" reprezentaciji u Kataru.

Ispratila sam to što je pričao Piksi i bilo mi je baš simpatično. Bila sam u nekoj gužvi, pa nisam stigla ni da prokomentarišem. Lepo od njega svakako, volim i ja taj stih iz svoje pesme, pa eto - možda i njima tamo bude talija - poručila je Prijovićeva za naš portal.

Podsetimo da je početak Svetskog prvenstva zakazan za nedelju, a naša selekcija će prvi put na teren 24. novembra, kada se sastaje sa petostrukim prvakom, Brazilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kajzer Soze

16.11.2022 19:10

A šta, tu izreku je ona izmislila? Nisam znao...