KO MOŽE DA PARIRA BRAZILU I ARGENTINI? Bufon izneo PROGNOZU Mundijala - samo dve evropske selekcije konkurišu za Boginju!

Autor:

Sport

16.11.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se proslavljeni Italijan uoči Svetskog prvenstva u Kataru.

KO MOŽE DA PARIRA BRAZILU I ARGENTINI? Bufon izneo PROGNOZU Mundijala - samo dve evropske selekcije konkurišu za Boginju!

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Bufon

Legendarni golman Đanluiđi Bufon izrazio je žaljenje što će reprezentacija Italije propustiti drugi vezani Mundijal, a što se tiče favorita za osvajanje Boginje, on je jasno istakao dve južnoameričke selekcije - Brazil i Argentina.

Legenda Juventusa smatra da njima može donekle da parira samo branilac titule, Francuska, kao i selekcija Belgije.

Argentina ili Brazil. Na individualnom nivou Francuska mi deluje kao jedina evropska reprezentacija koja može da im parira, ali ne znam baš kakvi su kao tim. I možda Belgija, jer mi je sako sviđa kako brani Kurtoa - poručio je Bufon pritom istakavši da sa nestrpljenjem iščekuje početak SP, iako "Azuri" izostaju.

Svetsko prvenstvo je takmičenje na kom ako podbacite, osećate se opkoljenim sa svih strana. Ali, ako stignete do vrha, kao što smo mi uradili, to je ekstaza koja traje mesecima! Veličanstven je osećaj, jer shvatite da ste direktno odgovorni za sreću velikog broja ljudi, što je najlepša stvar na svetu.

Reprezentacija Severne Makedonije eliminisala je Italijane iz baraža šokantnim golom u sudijskoj nadoknadi.

- Dogodilo se nešto nezamislivo, ali taj poraz vas tera da shvatite u kojoj meri je psihološki aspekt odlučujući u sportu. Italijanski igrači verovatno su u tu utakmicu ušli razočarani jer nisu zauzeli prvo mesto u svojoj grupi i otišli direktno na Mundijal. Imali su promašen penal u poslednjim trencuma meča za pobedu nad Švajcarskom... Ti negativni aspekti uticali da navodno laka prepreka postane nepremostiva - zaključio je Bufon.

Podsetimo da prvenstvo sveta u Kataru počinje u nedelju, a Srbija će takmičenje otvoriti 24. novembra okršajem sa Brazilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading